RS Count besöksräkning – Hur det fungerar

Sensorn för RS Count besöksräkning placeras ovanför entrén eller området som man vill mäta besöksdata. Strömförsörjning av sensorn sker via Power over Ethernet, vilket innebär att endast nätverkskablage krävs. Kommunikation mot vår molnbaserad serverlösning sker via befintligt nätverk med en säker och krypterad OPEN VPN koppling eller genom 3G/4G-kommunikation.

RS Count kan även enkelt integreras mot andra system via vårt öppna API.

RS Count besöksräkning
RS Count besöksräkning

RS Count besöksräkning – Våra sensorer

Vår 3D stereosensor finns både för inomhus och utomhus med olika förutsättningar för att passa aktuellt mät område. Sensorerna kan seriekopplas för att samarbeta som en sensor om det finns behov t.ex. breda entréer. Tillverkning och utveckling av sensorerna görs i Tyskland och härstammar från autonom körteknik för bilindustrin där noggrannheten för sådana system måste vara mycket hög.

Sensorerna kombinerar en smart, mycket dynamisk stereoskopisk lins med tillräcklig datorkraft ombord för att skapa exakt bildanalys och funktionsrik applikationsprogramvara i en uppdaterad, elegant design. Finns också som utomhusversion.

RS Count besöksräkning – Om Hella

HELLA Aglaia Mobile Vision GmbH är världsledande inom utveckling av intelligenta bildbehandlingssystem. Som en division av vårt moderföretag HELLA ligger det i vårt DNA som lösningsleverantörer att driva tekniska standarder och överträffa kundernas förväntningar

RS Count besöksräkning

RS Count besöksräknare/kundräknare – Ladda Ner Produktblad

Försäljning

Niklas Nedrén
031-376 55 01
0704 – 10 57 20
niklas.nedren(a)retailstore.se

Växel

031-376 55 00
info(a)retailstore.se

Support

031-376 55 10 Support(a)retailstore.se

Besöks- och leveransadress

Retail Store Scandinavia AB

KUNGSBACKA:
Borgås Gårdsväg 11
434 39 Kungsbacka

RS Count – Kontakta oss